Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

+46 [0]705 52 32 12
flicka-med-trehjuling-750x450

Molted AB

Driver websidan barnnet.se som är Sveriges största site för barnprylar. Det är också Molted AB som skapat min egen hemsida

Mitt uppdrag: Årsbokslut, Årsredovisning, Momsdeklaration & Inkomstdeklaration.

WIN WIN_logo_pos_RGB

WIN WIN Gothenburg Sustainability Award

Sedan år 2000 har världens främsta hållbarhetspris uppmärksammat framstående insatser över hela jorden. Utöver att belöna banbrytande gärningar, syftar priset också till att stimulera kreativitet och långsiktiga synergieffekter – till förmån för människan, naturen och vår gemensamma framtid.

Mitt uppdrag: Löpande bokföring, Årsbokslut, Lönehantering, Kommunikation & Grafisk produktion.

Logga Gul

Swedishi AB

Konsult inom EU-finansiering och affärsutveckling med säte i Göteborg.

Mitt uppdrag: Löpande bokföring, Månadsbosklut, Skattedeklarationer, Lönehantering, Årsbokslut, Årsredovisning, Deklaration samt Grafisk Produktion

fogell-customs-logo

Fogell Customs AB

Daniel Fogell bygger och bygger om motorcyklar helt efter kundernas önskemål. Dessutom service på de flesta märken.

Mitt uppdrag: Löpande bokföring, Kvartalsbokslut, Årsredovisning, Årsbokslut & Deklaration

floor-low-1

Sarves Industrigolv AB

Samuel Sarve bygger specialgolv för industrin över hela landet men har sitt säte i Borås.

Mitt uppdrag: Löpande bokföring, Månadsbosklut, Lönehantering, Årsbokslut, Årsredovisning, Deklaration.

cropped-webb53

ECO Fashion Ek. För

Eco Fashion” är en ideell förening som har målet att främja ett ekologiskt hållbart samhälle samt betonar människors lika värde.

Mitt uppdrag: Revision av bokföring och bokslut

KOWBOY

Eight Zero AB – Kowboy Media

Jobbar med utveckling av webplatser med specialisering mot mäklarbranschen. Tillsammans med Kowboy kan jag nu erbjuda skräddarsydda hemsidor där jag gör formgivningen och Kowboy programmerar.

Mitt uppdrag: Löpande bokföring, Periodbokslut, Momsredovisning, Lönehantering, Årsbokslut, Årsredovisning och Inkomstdeklaration.

Björk_svart_liten (1)

Björk Topprestaurang & Fjällbar – Hemavan Alpint AB

En unik restaurang på fjällets topp som. Med inspiration från hela världen serveras mat med stor andel ekologiska och lokala produkter. Öppet november-maj samt juli-september

Mitt uppdrag: Grafisk Produktion till menyer och annonser.

image

Sjöblom & Sjöblom

Möbel- och finsnickare och inte minst yrkesmusiker som håller till på Sveriges sydligaste udde, Smygehamn. Svante Sjöblom ritar, tillverkar och monterar skräddarsydda inredningar till ditt hem samt skriver och spelar musik, med rötter i blues, bluegrass & americana.

Mitt uppdrag: Bokföring, Bokslut & Grafisk produktion

Ekebols HTRG

Ekebols Handdelsträdgård

En liten och personlig handelsträdgård i Dals Långed, Dalsland. Detta är min familjs företag som drivits av familjen i flera generationer. När mina föräldrar gick i pension togs verksamheten över av min syster. Handelsträdgården odlar och säljer sommarblommor, perenner, buskar, träd och tillbehör och är öppet under vår och sommar.

Mitt uppdrag: Jag har skött bokföringen för Ekebols Handelsträdgård sedan mitten av 1990-talet och gör det även framledes. Jag har också skapat den nya logotypen ni ser i bilden ovan

Stratsys

Stratsys AB

Stratsys är ett molnbaserat verktyg för effektiv strategisk planering, där varje användare kan känna sig delaktig i den helhet ni skapar tillsammans. Smidigt och enkelt, precis så som arbetslivet borde vara.

Mitt uppdrag: Vid några tillfällen under 2018 och 2019 har jag hjälpt Stratsys ekonomiavdelning med fakturering och registerhantering när de haft toppar som inte hunnits med inom ramen för befintlig organisation.

JSP_logo_rgb

Johanneberg Science Park

Johanneberg Science Park (JSP) – Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad

 JSP samskapar innovationer för ett samhälle som är bra för människor och miljö. De sammanför akademi, samhällsaktörer samt stora och små företag. Tillsammans driver JSP nationella och internationella innovationsprojekt och testar lösningar på framtidens samhällsutmaningar.

Mitt uppdrag: Jag hjälper projektledare att hålla koll på projektetns ekonomi genom att insamla underlag, sammanställa och rapportera. Jag hjälper även till med rapportering till olika finansiärer såsom EU, Vinnova, Energimyndigheten, Tillväxtverket och Västa Götalandsregionen.